Sunday, January 4, 2009

Pulpe de pui la cuptor

Photobucket

Se folosesc:

-3 pulpe pui
-marinata: ulei sau unt lichid, boia de ardei, cimbru, rosmarin, piper, 1 catel de usturoi, alte ierburi aromate dupa preferinta
-sare

Photobucket

Pulpele de pui se spala si se sareaza. Pentru ca carnea sa fie foarte frageda si sa se topeasca in gura, le-am tinut la frigider, cam jumatate de zi, intr-o punga in care am pus amestecul de marinata.

Se pun pulpele intr-o tava, se toarna marinata deasupra si se mai adauga 1 cana de apa.
Se dau la cuptor, 180 grade preancalzit, si se ung din cand in cand cu amestecul din tava. Cand sunt aproape gata nu se mai ung, ca sa se poata rumeni deasupra.

Photobucket



Le-am servit cu piure de cartofi si ardei in otet... carnea se desprindea de pe os pur si simplu si se topea in gura... iar mirosul... nu mai spun nimic!


Photobucket

2 Comments:

Angela said...

Foarte apetisant!

pandora bracelets said...

Came across your blog when I was searching bing I have found the bit of info that
I found to be quite useful. You can visit my site about